Ihmeitä teemme hetkessä,

mahdottomat asiat vievät

vähän enemmän aikaa

Jatka keskustelua Facebookissa: MustaOmega.com

Pähkäillään vanhasta jotain uutta

Esimerkkejä oivista vanhoista ideoista uusiokäytössä

Jumalat rajavartijoina

Laittaisin Jumalat töihin. Esimerkiksi meille niin rakkaan  Suomen rajat voisi olla Jumalan valvonnassa siten, että jos on rehellinen, puhdassydäminen, aikeiltaan vilpitön ns. puhdas sielu, (jolla ei ole vallantavoittelua), voisi asua  täällä lintukodossa turvallisin mielin.

Jos hän, jolla on pahat mielessä,  yrittäisi ylittää tuon näkymättömän Jumalan valvoman rajan, kuolisi välittömästi rajalle. Jumala hoitaisi jälkipyykin tyyliin: "Maasta sinä olet tullut ja maaksi sinä olet muuttuva".

Pelko pitäisi poissa häiriköt, ryntäilijät ja intoilijat, sillä ajatuksiakin Jumala kuuntelee. Voisi olla ihan kätevää, että Jumala iskisi sähkösimpulssilla sitä epärehellistä, joka edes ajattelisi muuttamista tänne.

Ei tarvitsisi piikkilanka-aitoja eikä maahan tunkisi roppakaupalla ei-toivottua väkeä. Homma olisi niin sanotusti hoidossa.

Rauha maassa ja ihmisillä hyvä tahto.

 

Viittaus:

Raamattu. Jumala tutkii tiet ja sydämen aivoitukset.

Siellä se koti on...

Olisi todella kätevää, jos vaikka oma koti olisi suojattuna ja turvattuna jatkuvasti siten, että se nousisi itsekseen kilometrien korkeuteen avaruuteen. Kun haluaa ottaa vastaan vieraita, se laskeutuisi alas  maan pinnalle ja heti noutamisen jälkeen nousisi taas ylös.

Koti voisi myös viedä ja noutaa sinut tai ystäväsi vaikkapa kapakkaretkeltä tai kylästä, käyttää lapsia harjoituksissa jne.

Et olisi eksyksissä milloinkaan ja olisit aina ajoissa kotona. Ei mustasukkaisuusdraamoja ja muita hiertäviä hetkiä.

Varsin ekologinen keksintö, sillä ei olisi edes sitä ekologista jalanjälkeä. Ei tarvita autoja tai muita kulkuvälineitä. Maisemaa voisi vaihtaa milloin huvittaa eikä se aiheuttaisi taloudellista ahdinkoa kenellekkään.

Näin vältyttäisiin myös kaikenlaisilta ylimääräisiltä vakuutuksilta, arvonlisä-, käyttövoima-, polttoaine- ja kiinteistöverotukselta. Veroilmoituksia ei tarvitsisi täytellä, matkakustannuksia vähennellä ja kiroilla joka vuosi. Kaikenlaisen ylimääräisen hapatuksen voisi unohtaa ja jättää sille sijoilleen.

Ja parasta kaikessa: matkustaminen esimerkiksi ulkomaille tai muutto toiselle paikkakunnalle olisi helppoa ja vaivatonta. Ei pakkaamista. Ei tavaroiden roudaamista. Ei aikatauluja.

 

Viittaus:

Finlex. Verolaki.

Jälleensyntymästä harrastus

Tietoinen kuolema on, kuulemma, mahdollista. Myös tietoinen syntymä on sitä.

Joku väitti minulle, että olen halunnut syntyä uudelleen. Pikkasen epäilen.

Jospa tekisin tietoisen valinnan ja  päättäisin jälleensyntymäni ihan itse, omien mieltymyksieni mukaan. Ilman lapsuutta ja nuoruutta. Ilman kärsimystä ja kasvukipuja. Ilman sen suurempia ihmettelyjä.

Olen päättänyt kuolla tietoisena itsestäni, Jumalista, ulottuvuuksista, rinnakkaistodellisuuksista, Universumeista sekä kaikenmaailman tasoista.

Jos en pääsetästä  ikuisen elämän pyörästä, käytän mahdollisuutta ilmestyä aina tyhjästä, vaikka esimerkiksi sateen sattuessa tai tiistaina kello 14. 00. Saatan ilmetyä kun joku pyytää tai pölähtää paikalle pyytämättä.  Siis ihan milloin sattuu huvittamaan - jos huvittaa - ja häipyä paikalta näkymättömiin.

Tiukan paikan tullessa voin hajota hiukkasiksi ja koota itseni taas uudelleen sopivana hetkenä. Voin olla minä, Sinä tai vaikka Tiltun Liisa - mitä vain, missä vain.

 

Viittaus:

Raamattu. Jeesus tulee - tule sinäkin.

® MustaOmega.com  |  2017